Adient Trim Ploiești, fabrică de tapițerii auto premium, a mărit salariile angajaților cu 14% în 2023

Adient Trim Ploiești, fabrică specializată în producția de tapițerii auto Premium, a oferit angajaților săi o creștere salarială semnificativă de 14% în anul 2023. Această mărire a fost acordată în două tranșe, în lunile ianuarie și mai, permițând astfel angajaților să beneficieze de o majorare salarială substanțială în acest an.

Motivarea angajaților și nivelul salariilor sunt factori esențiali în obținerea unor rezultate bune. La Adient acordăm o atenție deosebită acestor aspecte și ne recompensăm angajații pentru contribuția adusă la succesul fabricii. În prima parte a anului 2023 am obținut rezultate pozitive datorită acestor factori, iar creșterile salariale semnificative acordate sunt un mod prin care am dorit să ne arătăm recunoștința față de munca depusă de angajații noștri. Continuăm eforturile de a menține o forță de muncă motivată și apreciată, astfel încât să putem atinge și depăși obiectivele noastre în viitor.

Adrian Diță, Plant Manager ADIENT TRIM Ploiești

Creșteri salariale și beneficii suplimentare

Pentru a asigura stabilitatea și veniturile angajaților, ADIENT TRIM Ploiești a luat măsuri pentru a-și menține competitivitatea pe termen lung. În acest sens, în anul 2023, compania a decis să ofere o creștere semnificativă a componentelor salariale ale echipei sale.

Astfel, angajații au beneficiat de două creșteri salariale, în lunile ianuarie și mai, însumând o majorare totală de 14%. În plus, tichetele de masă au crescut până la valoarea de 30 de RON, valorile primelor de Paște, vară și iarnă au fost majorate, iar primele de rezultate, de 8 martie și de loialitate sunt menținute și în 2023.

Ne mândrim cu tradiția noastră de a recompensa munca și dedicarea angajaților noștri, iar acest lucru ne-a ajutat să devenim o alegere de top pentru profesioniștii din industrie. În plus, suntem o companie deschisă și transparentă și oferim oportunități de dezvoltare profesională și personală într-un mediu în care fiecare angajat este apreciat și încurajat să-și atingă potențialul maxim.

Carmen Bărbulescu, Plant HR Manager ADIENT TRIM Ploiești

Perioadă plătită de instruire și bonusuri de performanță

La ADIENT TRIM Ploiești, încă din prima lună în fabrică, angajații beneficiază de o perioadă plătită de instruire și adaptare la locul de muncă. Ulterior, la pachetul format din salariu și tichete de masă se adaugă bonus de performanță, prime de vară și iarnă, de 8 Martie, Paște, loialitate și rezultate.

Mai mult, orele suplimentare se plătesc cu 200%, iar angajații beneficiază și de spor pentru orele de noapte și de weekend. Beneficiile personalizate includ transport gratuit pe cele peste 20 de rute ale companiei, acces la 500 de vouchere de vacanță (în valoare de 1.000 RON) și cantină la sediul fabricii.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 5.800 de angajați și deține cinci unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).