Amplifame anunță rezultatele sistemului de certificare a influencerilor din România

Amplifame, aplicația completă pentru creatorii de conținut și influenceri, a lansat Amplifame Creator Course, un sistem unic de certificare a creatorilor de conținut și anunță rezultatele primei ediții.

Această inițiativă reprezintă un pas important în direcția rezolvării provocărilor cu care se confruntă creatorii de conținut și brandurile în procesul lor de colaborare.

Acest curs marchează un avans semnificativ în profesionalizarea industriei de influencer marketing. Acest sistem nu numai că certifică abilitățile creatorilor de conținut, dar îi prioritizează în campaniile de marketing desfășurate de brand-uri în cadrul platformei Flaminjoy. Misiunea noastră este să furnizăm brandurilor acces la creatori de conținut verificați, capabili să înțeleagă și să implementeze brief-urile primite, livrând conținut de cea mai înaltă calitate.

Yana Stoica-Marcu, Influencer Marketing Manager, Amplifame

Amplifame Creator Course este un program educațional dedicat creatorilor de conținut, structurat în 6 module care acoperă aspecte esențiale pentru dezvoltarea lor ca profesioniști, precum alegerea nișei potrivite, creșterea conturilor sociale și dezvoltarea conținutului calitativ foto-video. La finalizarea cu succes a tuturor modulelor și îndeplinirea sarcinilor aferente, creatorii de conținut primesc prestigiosul badge de Influencer Verificat Amplifame, care le oferă prioritate în campaniile de marketing.

Acest sistem inovator completează funcționalitățile noi introduse recent în aplicația Amplifame, dezvoltată de compania de marketing digital Techinfluence, cum ar fi Influencer Benchmark și Mediakit.

Influencer Benchmark permite creatorilor să-și evalueze performanța în comparație cu alți membri ai platformei, utilizând datele lor de performanță și numărul de urmăritori. În același timp, Mediakit oferă un CV digital, cu analize și conținut relevant, pentru a atrage colaborări noi cu brandurile.

Astfel, Amplifame Creator Course, împreună cu celelalte caracteristici ale platformei, creează un ecosistem integrat care susține dezvoltarea continuă a creatorilor de conținut și ajută brandurile să identifice partenerii potriviți pentru campaniile lor. Amplifame este dedicat standardizării și profesionalizării industriei de influencer marketing.

Prima ediție a Amplifame Creator Course, finalizată în August 2023, a atras aproape 500 de influenceri înscriși, generând 6,9 milioane de impresii organice, 580.000 de aprecieri și ajungând la o audiență totală de 4,2 milioane de persoane, prin bucățile de conținut create ca teme pentru modulele din program.

Între timp, se fac pregătiri intense pentru următoarea ediție, pentru care există deja mult interes din partea creatorilor de conținut din România.

Amplifame se numără printre inovațiile introduse de Techinfluence pe piața de marketing digital, fiind o aplicație mobilă dedicată creatorilor de conținut. În prezent, Amplifame are peste 10.000 de creatori de conținut înregistrați.

Sursă foto: Amplifame