Bang & Olufsen introduce ediția de 97” a televizorului Beovision Harmony

Bang & Olufsen anunță lansarea noii versiuni de 97 de inch a televizorului Beovision Harmony pentru publicul larg, ducând experiența cinematografică la un nou nivel.

Ediția Beovision Harmony 97” are cel mai mare ecran LG OLED de pe piață, și noi fațete din lemn și aluminiu pentru boxe, create special pentru a se potrivi cu ecranul de 2,15 metri.

Acestea creează un spectacol atunci când se despart pentru a scoate la iveală ecranul, aducând o notă de magie experienței home cinema, fidelă principiilor de design scandinave, măiestriei și calității audio de neegalat.

Noua ediție Beovision Harmony va fi disponibilă în finisajele Black Anthracite, Natural Aluminium și Gold Tone combinate cu lemn. De asemenea, există și o soluție de design complet personalizabilă, prin serviciul Bang & Olufsen Atelier.

Noua dimensiune completează portofoliul actual, care include ecrane de 65”, 77”, 83”, și 88”, toate creând experiențe audio și video memorabile, indiferent de dimensiunea camerei.

Televizorul Beovision Harmony poate fi, de asemenea, conectat fără probleme într-o configurație de sunet imersiv.

Boxele de Interior Beolab 90, Beolab 50 sau Beolab 28 de la Bang & Olufsen sunt cea mai bună alegere pentru o experiență sonoră și mai captivantă, completând sistemul de sunet Harmony aplicat televizorului.