Brandul fashion MURMUR a deschis primul magazin individual din România

Aflat la nivelul 1 al centrului comercial Promenada Mall, noul magazin propune clienților să pătrundă într-un univers MURMUR unic, redefinind astfel experiența de cumpărături prin feminitate și senzualitate.

Noul magazin MURMUR are suprafață de 96 mp și le va oferi clienților o reducere specială de 15% la toate produsele, până pe data de 7 ianuarie.

MURMUR, brandul românesc premium fondat în 2011 de către Andreea Bădală, a dobândit notorietate prin prezența sa la nivel mondial, cu magazine deschise în Europa, Asia, SUA și Canada. Celebrele articole vestimentare ale brand-ului sunt purtate de către vedete internaționale precum Beyonce, Madonna, Miley Cyrus, Lady Gaga și Kylie Jenner.

Colecțiile vestimentare MURMUR sunt recunoscute pentru măiestria și calitatea excepțională a pieselor, create cu grijă în atelierul propriu prin tehnici de cusătură manuală.

Magazinul lansează colecții de tip capsulă, în ediții limitate, din materiale de cea mai înaltă calitate. MURMUR oferă o gamă variată de opțiuni vestimentare pentru orice moment al zilei sau orice ocazie: de la linia casual cu tricouri, pantaloni și colanți, până la elegantele ținute de seară.

Mai multe detalii despre deschiderea noului concept de magazin MURMUR puteți găsi pe site-ul oficial al Promenada Mall.

Sursă foto: MURMUR