Casa de modă Florentino Delure a deschis un concept store la București

Florentino Delure este un concept italian ce promovează stilul ca mod de afirmare și redescoperire.

Grand Launch-ul concept store-ului a avut loc la vila inclusă în „Lista Monumentelor Istorice” aflată pe strada Cpt. Av. Gheorghe Demetriade 14 din Dorobanți.

Brand-ul îi invită pe toți cei pasionați de arta sartorială să se delecteze cu calitatea Made in Italy după tradiția Florentino Delure: costume elegante, dar moderne, pentru bărbați și dame și Loungewear din țesături prețioase de cashmere și mătase.

Mai mult, showroom-ul te invită și în zona Made-to-Measure, ce va putea fi accesată cu programare prealabilă. Atenția și sfaturile personalizate oferite fiecărui client în parte permit brand-ului să creeze costume, cămăși, pantaloni, paltoane și pantofi GoodYear în baza măsurătorilor proprii.

Anul trecut, canal2md anunța că jucătorii echipei Naționale de fotbal a Moldovei vor purta costume executate de brand-ul Florentino Delure, după ce Federația Moldovenească de Fotbal a încheiat un parteneriat cu una dintre cele mai cunoscute case de modă de la Chișinău.

La vremea respectivă, sursa citată anunța că costumele pentru tricolori vor fi croite individual în Italia de echipa de croitori de la Florentino Delure, în frunte cu designer-ul principal, Alessandro Squarzi, și cu croitorul de a 4-a generație, Konstantine Malishevsky.