Every Can Counts România devine partenerul principal al Green Tech & Film Festival

Dozele din aluminiu sunt cel mai sustenabil ambalaj de băuturi, au o rată de reciclare mai mare și un conținut mai reciclat decât orice alt tip de ambalaj, iar procesul de reciclare durează doar 60 de zile.

În prezent, 75% din tot aluminiul produs vreodată este încă în uz. Pentru a promova importanța și beneficiile reciclării dozelor din aluminiu, Every Can Counts devine partenerul principal pentru ediția din 2023 a Green Tech & Film Festival, o ediție dedicată reciclării dozelor, sub sloganul #KeepTheCycleGoing sau #ContinuaReciclarea.

Ediția Green Tech & Film Festival 2023 se desfășoară în perioada 29 martie – 7 aprilie, la Promenada Mall din București, și este dedicată promovării beneficiilor reciclării dozelor din aluminiu. Cu această ocazie, publicul din București va putea vizita expoziția din tablouri realizate din doze (29 martie – 7 aprilie) și va putea lua parte la CANUniverse – Every Can Counts, o serie de activități dedicate conștientizării importanței dozelor: folosim tehnologie de ultimă oră pentru a face reciclarea distractivă și captivantă.

Totodată, în cadrul acestei ediții, Every Can Counts va organiza la Promenada Mall un punct de informare dedicat companiilor care își doresc să afle mai multe despre procesul prin care pot implementa gratuit programul de colectare la birou, care le oferă acces la o serie de beneficii: cutii de colectare Every Can Counts, materiale de promovare pentru comunicarea campaniei.

În plus, companiile care doresc să realizeze o comunicare mai amplă dedicată lansării programului de colectare, pot cere sprijinul în organizarea unui eveniment, cu participarea angajaţilor şi a unui ambasador al programului Every Can Counts.

În prezent, Every Can Counts este considerat programul principal pentru promovarea reciclării dozelor de băutură din Europa, fiind prezent în 20 țări.

Aparută în 2009 în Marea Britanie, prezentă în România din 2012, inițiativa Every Can Counts este un parteneriat între producătorii de doze, industria reciclării și brandurile de băuturi și colaborează cu companii de gestionare a deșeurilor, organizatori de evenimente și festivaluri, mărci de băuturi, companii, școli și universități din România și Europa.