Schimbi locul, schimbi norocul: Eximprod Grup se mută în Equilibrium 2

Eximprod, grupul de companii care oferă un portofoliu complex de echipamente, soluții și servicii în domeniul energiei, își mută biroul din București în clădirea Equilibrium 2, parte a complexului Equilibrium dezvoltat de Skanska în zona de Nord a Capitalei. 

Pentru operațiunile sale, Eximprod a închiriat, consiliată de CBRE România, un spațiu de 1300mp, birou în care își va aduce echipa în trimestrul doi al anului 2024.

Schimbarea sediului nostru reprezintă o decizie strategică și vine în contextul creșterii echipei din București și a angajamentului nostru de a oferi un mediu de lucru optim pentru echipa noastră. Considerăm că parteneriatul cu Skanska, recomandat de CBRE Romania, este cea mai bună opțiune, iar clădirea Equilibrium 2 este proiectată pentru a răspunde nevoilor noastre de extindere și dezvoltare, oferind un spațiu de lucru modern și eficient cu respectarea principiilor ESG.

Dragoș Vasile, Board Member Eximprod

Eximprod este un grup de companii cu capital românesc, caracterizat prin stabilitate, flexibilitate și seriozitate. Misiunea Eximprod este să contribuie la un viitor energetic durabil prin soluții și echipamente dezvoltate cu responsabilitate și pasiune, pentru a asigura accesul la energie într-un mod sigur și accesibil. Eximprod are o echipă dedicată si pasionată de inovație. Fondată în 1994, compania Eximprod, cu sediul central în Buzău, s-a dezvoltat investind constant în capacități de producție, sisteme de automatizare a distributiei și dezvoltare de noi produse, soluții și servicii în domeniul energetic.

Sustenabilitate, încredere și progres – acestea sunt elementele cheie care stau la baza parteneriatului Eximprod Grup – Skanska. Dezvoltarea sănătoasă a companiilor românești și faptul că aceste organizații aleg expansiunea în clădiri de birouri nou-dezvoltate, cu focus mare pe principiile ESG, nu pot decât să ne bucure și să ne confirme că un business sustenabil poate doar să evolueze.

Tamara Guleryuz, Leasing&Asset Manager pentru divizia de dezvoltare comercială Skanska CEE

Tranzacția s-a realizat cu sprijinul CBRE care a consiliat echipa Eximprod într-un proces care a durat 3 luni.

Sunt încântată că am sprijinit Eximprod în tranziția lor către un nou spațiu în Equilibrium. Alegerea de a se reloca într-o clădire modernă, de clasă A, a fost impulsionată decisiv de angajamentul lor față de eficiența energetică și principiile ESG. Zona aleasă oferă facilități excelente pentru angajați, proximitatea unei stații de metrou și accesul ușor la autostrada spre Ploiești, criteriu esențial, având în vedere că sediul central al Eximprod este în Buzău.

Anca Păuna, senior consultant A&T Services Office, la CBRE România

Complexul de birouri Equilibrium, format din două clădiri, a devenit unul de referință în zona de Nord a Capitalei, redefinind spațiile și mediul de lucru pe de o parte și dând o cu totul altă perspectiva estetică asupra zonei, pe de altă parte.

Spațiul verde de 3.500 metri pătrați accesibil întregii comunități, soluțiile sustenabile implementate în proiect cu impact pozitiv în reducerile de consum a energiei, apei și electricității și designul concentrat pe flexibilitate stau la baza conceptului pe care întregul complex a fost dezvoltat. 

Sursă foto: Equilibrium / GRF+