Hype Energize, un nou concept de divertisment, s-a deschis în ansamblul Palas Iași

Hype Energize a inaugurat în ansamblul Palas Iași prima sa locație din afara Bucureștiului, o nouă destinație de entertainment inedită. Grupul Kiddo, companie specializată în dezvoltarea de centre de joacă pentru copii şi tineri, a adus în proiectul mixed-use Palas un concept de divertisment în premieră în România.

Hype Energize este locul unde imaginația se întâlnește cu tehnologia pentru a oferi o experiență nouă – Challenge Rooms. Desfășurat pe o suprafață de aproximativ 630 mp, Hype Energize a inaugurat 8 camere de activități, unde vizitatorii experimentează o varietate de jocuri interactive. Fiecare cameră are tematică proprie, printre care: Super Squares, Throw, Warzone, Hide and Seek, Tubes sau Baschet. Misiunile au diferite niveluri de dificultate și pot fi jucate în echipă sau competitiv, iar fiecare echipă participantă trebuie să fie formată din 2 – 5 persoane.

Antrenând corpul şi mintea, acest tip de jocuri stimulează abilitatea jucătorilor de a evita razele laser, de a urca pe pereți luminoși cu senzori de mișcare, de a lovi ținte cu o armă laser și de a rezolva puzzle-uri active pe un perete cu sute de butoane sau pe o podea complet interactivă.

Pe lângă cele 8 camere de joc, active în prezent, Hype Energize propune și o zonă unde se pot face petreceri aniversare, team buildings și multe alte evenimente. Noua locație este ideală pentru cei care își doresc să petreacă timp împreună cu prietenii, familia sau colegii de birou, testându-și condiția fizică, agilitatea mentală și abilitățile de rezolvare a problemelor. Fizic și mental, experiența Hype Energize oferă ceva pentru toată lumea, dar a fost concepută special pentru jucătorii cu vârsta de peste 12 ani.

Hype Energize din Palas Iași are 8 camere de joc, însă în curând vor mai fi deschise încă 4, care vor propune noi provocări și noi jocuri interactive.

Sursă foto: Palas Iași