Kaufland România lansează “Vocea Kaufland” – un proiect realizat prin intermediul inteligenței artificiale

Kaufland România lansează un nou proiect inovator, realizat cu ajutorul tehnologiei AI (Inteligența Artificială). “Vocea Kaufland”, noua identitate sonoră a echipei, simbolizează diversitatea echipei și spiritul de inovație, fiind o oportunitate inedită de a sărbători fiecare membru al echipei Kaufland.

Proiectul a oferit șansa tuturor angajaților Kaufland de a contribui la crearea unei voci digitale unice, care a devenit emblema sonoră a echipei. Angajații au dat curs acestei invitații și au luat parte la realizarea vocii digitale unice, înregistrându-se într-o platformă dedicată.

În spatele <<Vocii Kaufland>> stă fiecare membru al echipei noastre, o echipă unitară, care acum are o voce autentică prin care vom da viață comunicărilor noastre. Ne-am dorit să îi implicăm pe colegii noștri în acest proiect unic, care utilizează și unele dintre cele mai noi tehnologii de pe piață, oferindu-le șansa să contribuie la noua identitate vocală a companiei. Rezultatul este un simbol al diversității și inovației în Kaufland.

Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director, Kaufland România

“Vocea Kaufland” s-a auzit pentru prima dată în contextul Zilei Naționale a României, printr-un mesaj aniversar dedicat tuturor românilor din partea echipei. Mesajul urează românilor de pretutindeni un călduros “La mulți ani!”.

După cum știm cu toții, Kaufland România se află printre liderii în materie de proiecte inovatoare. Iar <> este unul dintre proiectele pe bază de inteligență artificială pe care le-am construit împreună anul acesta, prin care incluziunea și diversitatea sunt astfel mai tangibile decât niciodată. Am antrenat o voce unică generată din vocile angajaților, care îi reprezintă pe membrii echipei Kaufland, indiferent de gen sau de origine și care devine acum un nou atu al retailerului în ceea ce privește zona de Employer Branding.

Bart Veenman, Chief Commercial Officer la Humans.ai

Proiectul este realizat în colaborare cu startup-ul românesc Humans.ai și adaugă o notă personală modului în care compania va comunica mesajele viitoarelor proiecte pregătite pentru anul 2024.