MASTERBUILD finalizează construcția unei noi hale de depozitare în cadrul VGP Park Ștefănești-Ilfov

MASTERBUILD – General Contractor & Developer finalizează pentru dezvoltatorul pan-european VGP un nou spațiu de depozitare de 14.500 mp, localizat în zona Ștefănești-Ilfov. MASTERBUILD, în calitate de antreprenor de specialitate, semnează lucrările de structura metalica, fațade și învelitoare.

Poziționat în zona de Nord a Bucureștiului cu acces de pe autostrada A3, proiectul este situat pe un teren cu o suprafață de 20 hectare, unde exista deja o dezvoltare industrială de 130.000 mp. Proiectul beneficiază de 12 metri înălțime utilă hală,1 poartă de încarcare la 800 mp, acreditare clădire verde BREEAM Very Good și alte facilități.

Ne bucurăm să putem livra clădirile din parcul VGP înaintea termenului promis clienților, respectând calitatea construcției și funcționalitatea operațională a fiecărei celule.

Ionuț Puiu, director tehnic în cadrul VGP

Noua construcție – Hala D – este destinată activității de depozitare și va fi închiriată operatorilor din sectoare precum distributie si segmentul logistic.

Suntem onorați să colaborăm cu un jucător cu o asemenea prezență și expansiune la nivel european. Ne bucură faptul că putem contribui cu expertiza MASTERBUILD în generare de valoare adăugată pe piața logistică și industrială locală și că putem contribui la dezvoltarea unui sector în continuare foarte dinamic.

Ștefan Ferdinand Vayna, CEO MASTERBUILD General Contractor & Property Developer

MASTERBUILD este o companie de construcții și dezvoltare logistică și industrială, activă din 2005 atât pe segmentul construcțiilor industriale, cât și al proiectelor comerciale și rezidențiale. O companie antreprenorială romanească, aceasta își desfășoară activitatea atât pe întreg teritoriul României, cât și pe piețe internaționale și semnează până în prezent peste 1 milion de metri pătrați construiți.

Sursă foto: Masterbuild / nwww.ro