Mobile Industrial Robots (MiR) îl numește ca președinte pe Jean-Pierre Hathout, fost vicepreședinte Bosch

Mobile Industrial Robots (MiR), producător global de roboți mobili autonomi (AMR), l-a numit președinte al companiei pe Jean-Pierre Hathout. Acesta și-a început mandatul la 1 mai 2023 și îl înlocuiește pe Walter Vahey, care va rămâne în cadrul companiei în calitate de consilier până la pensionarea planificată în 2024.

Jean-Pierre Hathout a deținut poziția de președinte al SIT Controls USA, companie specializată în automatizări industriale. Anterior, el și-a construit o carieră de 17 ani la Bosch, timp în care a avut mai multe roluri de management la nivel internațional. Jean-Pierre are un doctorat în inginerie mecanică de la Massachusetts Institute of Technology (MIT), o experiență tehnologică bogată și abilități de conducere la nivel global, inclusiv gestionarea operațiunilor din SUA, Germania, Olanda, Turcia și China. Acesta a gestionat cu succes integrarea mai multor companii achiziționate de Bosch.

Acest echilibru unic între abilitățile de conducere și cele inginerești îl recomandă pe Jean-Pierre pentru a fi un mare lider pentru MiR, pe măsură ce compania continuă să se dezvolte pentru a deveni liderul mondial în domeniul roboților mobili autonomi.

Walter Vahey, fost președinte MiR

Un nou președinte, aceeași strategie

Sub conducerea lui Jean-Pierre Hathout, strategia MIR va continuă conform planului de până acum.

Sunt recunoscător pentru oportunitatea de a mă alătura MiR, un lider inovator în domeniul roboților mobili autonomi. Mă vor concentra pe obiectivele strategice de creștere a MiR, cu un accent deosebit pe extinderea portofoliului și pe consolidarea relației cu clienții la nivel global.

Jean-Pierre Hathout

O perioadă lungă de tranziție

Walter Vahey, cel care a fost președinte al MiR în ultimul an, va rămâne consilier al lui Jean-Pierre Hathout pana la pensionarea planificată în 2024, ceea ce va asigura un transfer eficient de epertiză și o tranziție lină a noii echipe de conducere.

Retragerea mea a fost planificată de ceva timp. Suntem bucuroși că Jean-Pierre se alătură echipei MiR pentru a conduce compania spre o nouă creștere. Îl voi consilia în timpul perioadei sale inițiale la MiR.

Walter Vahey

Walter Vahey a devenit președinte al MiR în octombrie 2022 și a avut un rol esențial în supervizarea fuziunii companiei cu AutoGuide Mobile Robots. Înainte de aceasta, a ocupat funcții de conducere în cadrul companiei-mamă a MiR, Teradyne, timp de 37 de ani.

Jean-Pierre Hathout locuiește în prezent împreună cu familia sa în Charlotte, Carolina de Nord. El se va muta la Odense, Danemarca, pentru a-și petrece mai mult de jumătate din timp la sediul central al MiR, precum și la Boston, Massachusetts, unde se află compania-mamă a MiR, Teradyne.