Nooka Space o numește pe antreprenoarea în serie Irina Leca în calitate de nou CEO și ridică o nouă rundă de investiții în valoare de 2 mil. euro

Viitorul pieței muncii este într-o continuă transformare, iar unul din vectorii acestei schimbări este startup-ul Nooka Space, care astăzi anunță oficial numirea Irinei Leca în poziția de CEO al companiei, precum și ridicarea unei noi runde de investiții în valoare de 2 milioane de euro.

Acest demers este susținut de actualii investitori dar și de noi parteneri și are obiectivul de a continua expansiunea internațională a Nooka Space în piețe și verticale noi, printre care Portugalia, Italia și verticala de aeroporturi. Investiția se află în curs de finalizare și va fi închisă după ultima etapă de selecție a investitorilor relevanți.

Antreprenor în serie, co-fondator Vector Watch și cu o experiență robustă dobândită în cadrul unor companii internaționale precum Fitbit și Google, alături de care a construit povești de succes, Irina Leca are ca obiectiv expansiunea spațiilor de de birouri de proximitate, nu doar în România, ci și în alte piețe internaționale.

Sunt motivată să conduc operațiunile Nooka Space și să formez o echipă locală și internațională pregătită să îndeplinească obiectivele noastre strategice.

Irina Leca, CEO Nooka Space

Cu un MBA obținut în cadrul Quantic School of Business and Technology și licențiată în design în cadrul Universității de Arhitectură Ion Mincu, Irina Leca îmbină competențele de business cu înțelegerea profundă a nevoilor profesioniștilor pentru spații de lucru de proximitate.

Înființată în anul 2020 cu misiunea de a redefini viitorul spațiilor de lucru, Nooka Space operează deja în 10 țări, precum: România, Olanda, Austria, Germania, Irlanda și Elveția.

Modelul de afaceri Nooka Space se adresează unor segmente de business cheie, de la deținătorii de proprietăți care caută soluții inteligente pentru a-și maximiza veniturile din închirierea de spații, până la companiile care doresc să țină pasul cu mediile de lucru hibride.

Dezvoltatorii de real estate sunt dornici să-și maximizeze veniturile prin închirierea spațiilor subutilizate, iar companiile caută flexibilitate. Aici intervenim noi. Suntem veriga lipsă.

Irina Leca, CEO Nooka Space

Nooka Space vine în întâmpinarea problemelor reale ale proprietarilor de spații

Dezvoltatorii imobiliari din România și din alte țări se confruntă cu problema spațiilor neutilizate. În același timp, companiile fac tranziția la modul de lucru hibrid pentru a oferi angajaților o mai mare flexibilitate și pentru a le reduce stresul asociat cu timpul pierdut pe drum către birou.

Ambele tendințe creează o nevoie pentru produsul nostru. Birourile de proximitate disponibile la cerere și tehnologia noastră se potrivesc perfect acestei nevoi, oferind o modalitate durabilă de a maximiza spațiile subutilizate, satisfăcând în același timp cerințele actuale ale pieței muncii.

Irina Leca, CEO Nooka Space

Obiectivele de licențiere a tehnologiei Nooka Space

Infrastructura tehnologică Nooka Space oferă o experiență optimă de căutare și rezervare a birourilor de proximitate.

Totodată, am dezvoltat un sistem IoT proprietar care poate transforma orice cabină sau spațiu fizic într-un birou de lucru inteligent sau o cameră de ședințe, disponibile pentru închiriere la cerere, prin aplicația mobilă Nooka Space. Nu mai este nevoie de angajarea un recepționer; tehnologia noastră oferă proprietarilor control deplin al închirierii spațiului.

Irina Leca, CEO Nooka Space

Ca atare, Nooka Space nu se oprește doar la a pune la dispoziția dezvoltatorilor real estate a unor „spații de birou fizice”, ci poate inclusiv să licențieze tehnologia altor firme care pot integra în mod inovator sistemul IoT al companiei în spațiile lor existente, monetizându-le astfel printr-o închiriere total automatizată și fără intervenție umană.

Potențialii beneficiari ai acestei tehnologii sunt dezvoltatorii imobiliari care au spatii neînchiriate pe care le pot transforma în birouri flexibile, operatorii de spații de lucru de coworking care vor să reducă din cheltuielile cu personalul sau hotelurile care vor să își închirieze sălile de ședință în mod automat.

Business sustenabil

Aglomerarea zonelor urbane, precum și nevoia crescută de flexibilitate a angajaților creează mediul oportun pentru dezvoltarea și succesul serviciilor oferite de Nooka Space. Prin amplasarea birourilor inteligente și autonome în proximitatea utilizatorilor, Nooka Space contribuie semnificativ la reducerea traficului și a emisiilor de CO2 și susține dezvoltarea sustenabilă a orașelor inteligente.

Suntem pregătiți nu doar pentru a oferi soluții pentru simplificarea modului de lucru, ci să-l facem și mai sustenabil.

Irina Leca, CEO Nooka Space

Colaborând deja cu producători de top, Nooka Space este la fel de implicată în aspectele ce țin de protejarea mediului înconjurător, în egală măsură cum este față de inovație.

Avantaje competitive

Nooka oferă spații de lucru ultra moderne, adaptate exigențelor profesioniștilor de astăzi.

Am investit în două produse noi, Nooka Cube și Nooka Air One, care sunt special concepute atât pentru interior, cât și pentru exterior. Și avem un produs inovator pregătit și pentru zonele de așteptare din aeroport.

Irina Leca, CEO Nooka Space

Următoarele destinații: Portugalia, Italia și lista poate continua

Compania continuă să pătrundă și pe alte piețe strategice.

Vizăm deja Portugalia și Italia pentru extinderea operațiunilor noastre. Modelul nostru de business este unul versatil și se adaptează ușor oricărui timp de locație, de la aeroporturi și gări, pănă la hoteluri, cafenele sau bezinăriii.

Irina Leca, CEO Nooka Space

Sursă foto: Nooka Space