Nu suntem pierduți definitiv: o tânără care a încercat să se sinucidă aruncându-se în Dunăre, salvată de un poliţist

O tânără din localitatea Brastavăţu, care a încercat să se sinucidă aruncându-se în Dunăre, a fost salvată de un poliţist, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, conform Agerpres.

Poliţiştii din oraşul Corabia au fost sesizaţi, luni, că o tânără de 22 de ani ar intenţiona să se sinucidă, fiind demarate procedurile de căutare a acesteia.

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au găsit tânăra în zona Portului Turistic Corabia. Poliţiştii au încercat să convingă tânără să vină într-o zonă sigură, însă, în ciuda insistenţelor poliţiştilor, tânăra s-a aruncat de pe chei în fluviul Dunărea, scufundându-se. Fără a ezita, poliţiştii au intervenit pentru salvarea vieţii tinerei, iar unul dintre poliţişti a sărit în apă şi a reuşit să scoată tânără la mal„, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Olt.

Conform aceleiaşi surse, în sprijinul poliţiştilor au venit şi doi barcagii, care au transportat tânăra până într-o zonă sigură, de unde a putut fi preluată de echipajul medical sosit la faţa locului.

„Datorită intervenţiei prompte a poliţiştilor, viaţa tinerei a fost salvată, iar aceasta a fost condusă la spital, unde i s-a asigurat asistenţă medicală de specialitate”, se mai menţionează în comunicat.