Programul Her Energy Academy dezvoltat de Fundația Leaders și OMV Petrom intră în ultima săptămână de înscrieri

Tinerele studente cu performanțe deosebite din domeniul tehnic din București și Ploiești mai au la dispoziție o săptămână pentru a se înscrie în programul de branding personal Her Energy Academy dezvoltat de Fundația Leaders în parteneriat cu OMV Petrom.

Aflat anul acesta la a doua ediție, programul își propune să ajute tinerele să își descopere și să își dezvolte punctele forte care le vor conduce spre construirea unei cariere de succes în domeniul tehnic.

Timp de șase luni, 20 de tinere vor beneficia de traininguri soft skills (branding personal intern și extern, autocunoaștere, viziune, angajabilitate și critical thinking), sesiuni de mentorat și sesiuni de coaching individuale și vor participa la vizite de lucru în cadrul companiei OMV Petrom, ghidate de femeile manager care schimbă lumea energiei.

Participantele vor învăța cum să dezvolte un plan de acțiune, cum să își stabilească obiectivele și, ulterior, ce înseamnă o viziune de leadership solidă în această industrie, având ocazia să vadă în acțiune femei ambițioase care ocupă funcții tehnice.

Programul include, de asemenea, sesiuni de networking și inspirație, precum și o sesiune de implicare în comunitate prin derularea unei activități cu liceenii din Pitești.

Programul Her Energy Academy se adresează studentelor din anii II, III și IV care urmează cursurile unei facultăți cu profil tehnic din București sau Ploiești, dar este deschis și tinerelor care studiază în cadrul facultăților cu profil non-tehnic.

Programul este gratuit și se desfășoară atât online, cât și cu prezență fizică. Tinerele interesate se pot înscrie în program până pe data de 1 iunie 2023 (inclusiv), iar procesul de selecție va avea loc în perioada 25 mai – 22 iunie 2023.

Participantele vor fi selectate dintre persoanele cele mai dedicate și motivate pentru a se dezvolta, calități demonstrate prin formularul de aplicare, CV și interviul de selecție.

Mai multe informații despre program, precum și formularul de înscriere sunt disponibile aici.