Waterdrop anunță lansarea noilor arome Microdrink Ice Tea, perfectă pentru sezonul estival

Waterdrop se adaptează nevoilor de hidratare ale consumatorilor în sezonul cald, anunțând lansare noii game Ice Tea Microdrinks, alături de o colecție în ediție limitată de recipient sustenabile.

Noile arome Ice Tea Lemon, Ice Tea Peach și Ice Tea Blueberry din gama de Microdrinks sunt o explozie de arome și senzații revigorante, fiind pentru prima dată introduse în portofoliul companiei. Aceste băuturi oferă o hidratare optimă în timpul zilelor caniculare de vară. În plus, sticla borosilicată adaugă un plus de stil și practicitate întregii experiențe.

Noua gamă Ice Tea reflectă eforturile noastre constante de a inova și de a oferi produse de înaltă calitate, care să răspundă nevoilor unui stil de viață dinamic ale consumatorilor. Consumul de apă, mai ales vara, este esențial pentru sănătatea noastră, iar înțelegerea importanței utilizării unor recipiente sustenabile ne poate ajuta să protejăm mediul înconjurător și să reducem producția de deșeuri. Prin adoptarea unor obiceiuri responsabile, putem contribui la crearea unui viitor mai durabil și sănătos pentru toți.

Katerina Navratilova, CEO Waterdrop CEE

Extractul natural de ceai reprezintă o noutate în compoziția celor mai recente Microdrinks, inovând printr-o combinație de arome inedite de sezon. Ice Tea cu lămâie include extract de ceai verde, Ice Tea cu piersică se distinge prin extractul de ceai negru, iar Ice Tea cu afine conține extract de ceai alb.

Hidratarea: de ce este importantă, mai ales pe timpul verii

Una dintre cele mai importante funcții ale hidratării este menținerea echilibrului hidric al organismului, fiind o funcție esențială în procesele de termoreglare. Acest aspect este vital, mai ales în perioadele în care temperaturile sunt extrem de ridicate. Hidratarea corectă are, de asemenea, un impact semnificativ asupra sănătății pielii noastre, care din cauza expunerii constante la razele UV, se deshidratează într-un ritm mult mai alert. Apa ajută la menținerea hidratării celulelor pielii, conferindu-i un aspect sănătos, ferm și radiant. 

Gama Ice Tea Microdrinks vine într-un pachet convenabil de 12 bucăți și se dizolvă perfect în 400-600 ml de apă rece. Beneficiul principal al produselor Microdrinks este faptul că sunt realizate din extracte naturale de fructe și plante, fără zahăr adăugat, aditivi sau arome artificiale. În plus, acestea sunt bogate în vitamine, reprezentând o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și completeze aportul zilnic de nutrienți esențiali. Cu doar 5 calorii per Microdrink, puteți să vă bucurați de o băutură delicioasă, fără a vă face griji cu privire la aportul caloric.